O nás – Kalibrovanie.com

 

Kalibrovanie.com - Kalibrovanie LCD/CRT Monitorov, Notebookov, Projektorov a Profilovanie Tlačiarní

Kto vlastne sme…

Prečo to robíme a ako sme sa k tomu dostali

Kalibrovanie.com je mladý projekt zameraný na kalibrovanie zobrazovacích zariadení, monitorov, notebookov, projektorov / profilovanie tlačiarní.

Projekt vznikol v roku 2011. Prvotná myšlienka bola len kalibrácia vlastných zariadení v rámci grafickej a dizajnovej firmy pressDesign.sk – no po širšom záujme prejavenom zo strany užívateľov, fotografov a grafikov z okolia sme sa rozhodli, že kalibrovanie monitorov začneme prevádzkovať ako službu ponúkanú všetkým záujemcom.

Zaregistrovala sa doména kalibrovanie.com a spustila prvotná verzia stránky, kde sa dali zistiť základné údaje, skromná ponuka a kontakty. Aj toto stačilo k prevratnému záujmu užívateľov o kalibrovanie svojich zariadení a tak sme sa začali rozširovať.

Začali sme cestovať do rôznych kútov Slovenska a kalibrovať monitory všetkých druhov. Skúsenosti sa nám zbierali a zákazníci boli nad mieru spokojní, ako s našimi službami, tak aj s výsledkom dosiahnutom na svojich zariadeniach vďaka našej kalibrácii.

Aj vďaka tomu, že vyše 10 rokov pôsobíme na trhu reklamy, grafiky a dizajnu v podobe firmy pressDesign.sk– vieme dobre odhadnúť potreby rôznych klientov a prispôsobíme sa každej požiadavke.

Všetci z nás majú tú istú potrebu: Vidieť svet presne taký, aký skutočne je !

Veríme, že splníme aj Vaše očakávanie a aj tie najšpecifickejšie požiadavky…

Neváhajte nás kontaktovať !